Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Christmass Secrets


...Μόνο την φωτιά, μόνο τον σεισμό να φοβάσαι. Άθλος, μόνον αυτός δύσκολος. Η φύση, οι θεοί, η οργή τους. Τα θεϊκά καυλιά τους και στήθη τους πάνω από το κεφάλι σου, βροντούν και σε ανατριχιάζουν. Μόνο αυτό. Ο Αϊ Βασίλης και οι καλικάτζαροι είναι απλά φίλοι σου, σύντροφοι στοργικοί. Μπορείς να τους ευγνωμονείς για την καλοσύνη τους, να χορέψεις μαζί τους. Φόρα το κόκκινο σκουφάκι και τα καυτά εσώρουχα σου, βγάλε από πάνω σου την σκιά και ευχαριστήσου το φως.
 Τώρα που ο χρόνος είναι άπλετος, δεν υπάρχει φυγή, δικαιολογία. Τώρα είναι η στιγμή σου, μια στιγμή που αδημονεί, παραφυλάει, να ελευθερωθεί από τα πάντα. Από όλη την πίκρα σου, όλο το σκότος της ψυχής σου. Το ξέρεις καλά πως το φως νικάει το σκοτάδι, αρκεί να ανάψεις τον φακό, κλικ….τσαφφφφφφ….Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, ωωω θεοί, καυλώνω, ναι, ξανακαυλώνω, με όλα, είμαι χαρούμενος. Πιάνω την σκιά και την γαμάω από τα μάτια, την ξεσκίζω, αχχχχ, μμμμμ, πάρτα.
Φόβος;
Ε;
Τι είπατε;
Είπα άντε γαμήσου;
Εγώ;
Το είπα και είμαι καλά. Μια φορά και για πάντα. Τελικά μετράω. Μετράω απλά, σύντομα, έτσι,πσςςςςςςςςςς. Αυτά είναι. Θέλω να πω δεν μπορώ άλλο την μιζέρια, θέλω και αποκτώ, τόσο απλό. Και άλλα πολλά Αφροδίτη, θέα της καύλας και της ζωής.

1 σχόλιο:

  1. Μ αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφεις. Είναι συνειρμικός αλλά παρόλα αυτά βγάζει απόλυτο νόημα.Είμαι φανατική αναγνώστριά σου.

    -Νίκη από Αμπελόκηπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή