Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αόρατος Εχθρός

-Έχεις δει πότε άνθρωπο; Νομίζεις οτί βλέπεις εξωγήινο. Που να σου μιλήσει κιόλας. Η διάλεκτος αυτή είναι πολύ περίεργη, υπάρχει από τότε που γεννήθηκε ο άνθρωπος ατόφια απο’κεινον τον καιρό. Δύσκολα τους γνωρίζεις τους ανθρώπους, δε διακρίνονται εύκολα. Φοβούνται και κρύβονται από τα άλλα ζώα.
 Κάποτε ένα ζώο γνώρισε έναν άνθρωπο και μίλησαν.  Το ζώο δεν άντεξε να μιλαέι με κάποιον που δεν καταλάβαινε τι έλεγε. Ο νους του ήταν τόσο μικρός που δεν χωρούσε τις σκέψεις του ανθρώπου ή δεν ήθελε να τις χωρέσει. Τελικά έφυγε λέγοντας:
-Τι περίεργα που τα έλεγε ο άνθρωπος. Και όλα αυτά περί αγάπης, συντροφικότητας, μίσους και φθόνου; Τι είναι όλα αυτά; Πιστεύω οτί με ζάλισε με τα λόγια του για να με πάρει με το μέρος του. Δεν είμαι κανας βλάκας όμως. Ξέρω’γω τι λέω, τον εαυτό μου μόνος μου θα τον φτιάξω.
 Αφού καυχήθηκε όσο έπρεπε για να νοιώσει μοναδικός, διέγραψε τα πάντα από το μυαλό του, σαν να μην τον είδε ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι δεν εμφανίζονται και δεν τους θέλει κανείς. Είναι κακό παράδειγμα για τα άλλα ζωά.

ΖΩΑ, Ε, ΖΩΑ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου